Lækker firmafrokoster spis sundere på din arbejdsplads

Hvis du gerne vil sikre at alle dine ansatte får en sund og nærende frokost, når de holder middagspause, så skal du bestille en lækker firmafrokost fra Frokost+.

Frokost+ leverer velsmagende, frisklavet og ikke mindst sund mad til alle firmaer, virksomheder og arrangementer i det Østjyske omkring Aarhus.

Sund mad gør en forskel

Du gør dig selv og dine ansatte en kæmpe tjeneste ved at sørge for, at der er sund mad i personalerummet. Sund og mættende mad giver mere energi, hjælper på koncentrationen, og så er god mad generelt bare en dejlig humørspreder.

Med en firmafrokost fra Frokost+ kan du sørge for, at der er sunde og varierede retter på dine medarbejderes tallerkener til hver middagspause. Frokost+ laver hele tiden nye spændende frokostkoncepter, så man når ikke at blive træt af maden.

Smag på de grønne alternativer

Frokost+ gør meget ud af at lave fleksible løsninger for alle. Derfor tilbyder de altid vegetariske eller veganske alternativer til dem, som helst spiser kødfrit, enten for klimaet eller deres egen sundheds skyld.

Hos Frokost+ kan du, uden ekstra gebyr, bytte kødretter ud med grønne alternativer, så alle kan spise med. Hvis du kun har brug for at bestille et par ekstra vegetar kuverter, men resten skal stadig være med kød, så kan Frokost+ skræddersy firmafrokosten for dig.

Giv inspiration til en sundere hverdag

Det er desværre ikke unormalt, at man får bestilt en hurtig omgang fastfood til frokosten, fordi man ikke har tiden eller inspirationen til at sammensætte en lækker madpakke hjemmefra. Resultatet er en relativ usund kost, som ikke just giver megen energi til arbejdsdagen.

Du kan være med til at inspirere dine medarbejdere til en sundere hverdag med en firmafrokost fra Frokost+.

Frokost+ har dygtige kokke, som laver friske retter hver eneste dag, og de sammensætter altid en firmafrokost med masser af grøntsager, sunde fedtkilder og proteiner.

Der er også plads til søde fristelser

Frokost+ laver sund mad med masser af saft og kraft. En sund firmafrokost betyder dog ikke, at du skal sidde og stikke i kedelige salatblade. Frokost+ laver for eksempel grøntsagslasagne, pastasalater, hjemmelavede hønsesalat, wraps, laksemousse, kartoffelretter, marinerede rodfrugter og mange andre lækkerier.

Udover alt det grønne og sunde, så synes Frokost+ også, at der skal være plads til de søde fristelser. Frokost+ inkluderer f.eks. fredagssødt i deres kuverter.

Derudover kan du tilkøbe friskbagte kager, croissanter eller frugtkurve, så der også er lidt til den søde tand i frokostmenuen.