Kob sunde alternativer til arbejdspladsen

Ved du, hvad dine medarbejdere spiser i løbet af dagen? For at kunne arbejde koncentreret og holde fokus en hel arbejdsdag, er det essentielt at få noget sundt og ordentligt at spise. Nogle virksomheder har en kantine, mens andre selv medbringer deres mad. Uanset hvad er det en helt klar fordel at have sunde alternativer, som der kan snackes på i løbet af arbejdsdagen.

Køb en frugtordning

Frugtordning til virksomheder kan eksempelvis være en god løsning i den travle arbejdsdag. Hvis der er en frugtkurv placeret centralt et sted i virksomheden, vil flere medarbejdere have større lyst til at tage et stykke frugt med på vejen til kontoret. Økologisk firmafrugt er årstidernes øko frugt erhverv, som således er 100% økologisk. Hvis du således ønsker frugt til din arbejdsplads, som er økologisk, vil dette være en rigtig godt alternativ.

Tilpasset din arbejdsplads

Hvad enten du har en stor eller lille arbejdsplads, skal frugtordningen naturligvis tilpasses netop jeres behov. Af den årsag findes ordningen i forskellige størrelser, så du kan finde præcis den størrelse, der passer til virksomheden. Hvis du ikke helt ved, hvorvidt det er noget for jer – eller hvor meget frugt, I skal bruge – kan det ligeledes være en fordel at prøve det af, inden I binder jer til flere måneder.

Vælg en leverandør med omhu

Når du skal vælge din leverandør, er det tillige væsentligt at vælge en leverandør, som har nogle års erfaring. Endvidere er det en god idé at læse lidt om hjemmesiden, så du er klar over, hvad produkterne indeholder. På hjemmesiden kan du se, hvilke løsninger du kan få til dit firma – herunder forskellige størrelser og diverse frugter. Da forskellige medarbejdere sandsynligvis ønsker forskellige frugter, kan det være en god idé at finde en løsning, hvor der er forskelligt at vælge imellem, hvilket således kan få medarbejderne til at spise mere frugt på arbejdspladsen.