Indlægssåler til kvinder

Når du leder efter lindring til for eksempel et forfodsnedfald, smerter i forbindelse med platfodethed eller en hidsig hælspore, så kan indlægssåler i dit fodtøj være løsningen. Men som kvinde har du måske oplevet, at du har svært ved at finde fodtøj hvor en indlægssål kan passe, da mange indlægssåler på markedet er ret tykke og fylder alt for meget i dine sko?

Hvis man skal ud at købe nyt og større fodtøj for at kunne bruge indlægssåler, bliver det ofte udskudt eller helt afskrevet. Det er virkelig ærgerligt, da der faktisk findes indlægssåler på det danske marked, som kan bruges i alt dit fodtøj. Den danske virksomhed i Ikast, Align Footwear, har igennem snart 10 år haft eneforhandling af patenterede indlægssåler til damer. Udover komfort og behagelig gang og løb, får man med disse indlægssåler en korrekt fodstilling og ikke mindst en optimal kropsholdning. Dette lykkedes, da støttepunkterne på disse indlægssåler ikke ligger under foden og dermed skaber behov for tykke og massive såler men derimod på siden af sålens hæl. Dette faktum gør, at selve sålen kun er 0,5 cm tyk.

Tynd indlægssål til alle former for fodtøj

Noget af det vigtigste ved en indlægssål er, at den bruges så ofte som muligt og helst hele dagen! På den måde kan man opnå den helt rigtige effekt og løsning og dermed få lindret på smerter og ømhed i fødder og krop. Danske Align Footwears indlægssåler til damer kan med fordel benyttes i alle former for fodtøj: fra løbesko, sneakers, ballerina, pumps, sandaler, støvletter og støvler og bemærk, at hæle er ingen hindring! Dog kan høje stilethæle være en svær opgave at løse ifølge Align Footwear. Årsagen til, at disse specifikke patenterede indlægssåler kan benyttes i så mange former for sko skyldes, at de udover at være så tynde også er forholdsvis fleksible og dermed kan passe ned i meget fodtøj. Dog anbefales det fra Align Footwears side, at man husker at fjerne den eksisterende indbyggede sål i fodtøjet, før disse indlægssåler til damer ilægges.