Kan man fa motion pa en elcykel

Overvejer du at få din en elcykel? Så er du bestemt ikke alene. Der er nemlig efterhånden mange, der en allerede har eller overvejer at få en elcykel – og med god grund. Der er mange fordele ved at investere i et transportmiddel som dette. Måske er det vigtigste spørgsmål for dig, om en af disse fordele kunne være at få mere motion på en elcykel. Læs med her, og bliv klogere på, om du kan få motion på en elcykel.

Vælg en god elcykel

Inden du kan komme ud at cykle på din elcykel, er det naturligvis vigtigt, at du vælger den rigtige. Der findes flere forskellige slags at vælge imellem. Derfor er det værd at se på, hvad du har brug for. Derudover kan kvalitet ofte betale sig.

Vælg for eksempel en Corwin elcykel, hvis du vil have en elcykel, der kan mere end bare det grundlæggende. Vil du have motion på din elcykel, så skal du være rigtig glad for den, og så er det en fordel at vælge en cykel med alle de funktioner, du kunne for glæde af. Men en Corwin elcykel er det blandt andet:

  • Flere gear

  • Flere assistniveauer

  • Cykelcomputer

  • LED-cykellygter

Cykl længere med en elcykel

Kan du så få motion på en elcykel? Selvfølgelig kan du det. Én af de store fordele er, at du kan cykle længere end normalt.

Du styrer selv, hvor meget assistance du vil have. Det betyder, at du kan skrue op og ned for belastningsniveauet, alt efter hvor meget energi du har til det. På den måde kan du altså holde længere på cykelturen.

Selvom du får assistance, så er det stadig først og fremmest dine kræfter, der fører cyklen frem. Derfor kan der altså være mange timers god motion at hente ved at købe en elcykel.