Neopren sko i forskellige tykkelser

Neopren sko findes i mange forskellige former, tykkelser og pasforme. Alle neopren sko er skabt ud fra forskellige behov, men med lidt søgen finder du hurtigt de neopren sko, som dækker netop dit behov. Neopren sko kan bruges til alverdens ting, blandt andet til stand up paddling, windsurfing og selvfølgelig også vinterbadning.

En neopren sko kan for den enkelte person have flere forskellige formål. Nogle foretrækker en neopren sko, da den øger varme og isolering i vandet. Neopren giver varme og kommer det tæt på huden øger det varmen. Derfor kan det være en stor fordel med et par lækre og ikke mindst tætsiddende neopren sko til dig.

En neopren sko skal være med til at holde dig varmen

Typisk er en neopren sko skabt i en neopren og gummiblanding. Neopren materialet giver varme og er med til at isolere på vandet. Jo tykkere din neopren støvle er, desto varmere vil den også være. Det er derfor fornuftigt at du tænker over, hvornår på året du vil bruge din neopren støvle. Vil du vinterbade i vintermånederne eller skal du blot have en let neopren støvle, som kan bruges henover sommeren?

Neoprensko til vinterbadning

Flere og flere nyder det kolde gys det giver, at hoppe i fjorden på vinterdage. Det iskolde vand giver en helt fantastisk følelse for så efterfølgende at komme ind i en varm sauna og få varmen. Det giver energi, livsglæde og et sus til hverdagen. Aldrig har vinterbadning været mere populært og det er samtidigt enormt tilgængeligt. Faktisk findes der ingen grænser for hvor og hvordan du dyrker vinterbadning. Det er dog en stor fordel at alliere sig med en smule tilbehør til vinterbadning. Et par gode neopren sko og en badeponcho kan gøre underværker på vinterdage.

Til vinterbadning findes selvfølgelig også flere slags tilbehør. Det kan blandt andet være et par gode neopren sko eller neopren sokker som sidder mere tæt på fødderne.