Frisk catering til dig eller din virksomhed

Hos SERWIZ imødekommer de alle dine behov. De laver mad fra bunden og bruger kun de friskeste og fineste ingredienser. Deres mad er inspireret af det bedste fra hele verden, og de bestræber os på at reducere madspild så meget som muligt. De serverer kun dansk, velfærdsmærket kylling og fisk fra bæredygtige bestande, fanget på en naturvenlig måde. Så du kan være sikker på, at du får den bedst mulige forplejning!

Catering er en vigtig del af enhver begivenhed, og de tager det alvorligt i deres virksomhed. De har altid fokus på sunde og varierede frokostretter med smag og kvalitet for øje. De griber madlavningen an med kreativitet, og alle ingredienser behandles med respekt før, under og efter servering. Du kan bestille SERWIZs catering allerede nu.

Catering på en helt ny måde

Hvis du er på udkig efter catering, der er anderledes end det traditionelle kød og tre grøntsager, så er SERWIZ kantineordning perfekt for dig. De fokuserer på friske grøntsager som grundlaget for deres køkken, med kød og fisk som supplerende ingredienser. Al deres kylling er velfærdsmærket, og de bruger kun fisk, der er fanget på en naturlig måde. Desuden køber de alle deres produkter lokalt, hvor det er muligt. Så hvis du er på udkig efter noget anderledes inden for catering, skal du ikke lede længere end til deres kantineordning.

Deres catering har respekt for naturen og den gode smag, som vil være noget man oplever med SERWIZ. Der er ikke noget bedre end nye kartofler serveret med frisk persille, koldt smør og groft salt sammen med kød fra en kylling, der har fået lov til at vokse i sit eget tempo. Ved at tilpasse os årstiderne sikrer de, at deres mad altid er frisk og lækker. Desuden er det en fantastisk måde at støtte lokale landmænd og producenter på. Så næste gang du prøver deres catering, skal du sørge for at prøve sæsonens specialiteter.

Du kan selv skræddersy den catering du vil have

Når det kommer til catering, ved Danmark, hvordan man gør det rigtigt. Med fokus på friske og lokale råvarer kan du forvente lækre måltider, der med sikkerhed vil behage alle på dit kontor. Og selvfølgelig er deres cateringydelser altid skræddersyet til dine specifikke behov og dit budget. Så uanset om du er på udkig efter en simpel frokostbuffet eller et omfattende flergangsmåltid, kan de hjælpe dig med at gøre dit arrangement til en succes.