Sauterpande er en særlig type stegepande

En sauterpande er en særlig type stegepande, der er kendetegnet ved sine højere sider og udadbuede form. Dette giver dig mulighed for at tilberede større mængder på samme diameter, samtidig med at du minimerer stænk og sprøjt fra panden. Sauterpander er også ofte udstyret med låg, hvilket gør dem ideelle til at simre retter over længere tid. På grund af deres store volumen kan sauterpander bruges til madlavningsprocesser, der både kræver stegning/bruning og efterfølgende tilsætning af fond eller andre væsker. Uanset om du sauterer grøntsager, steger kød eller laver saucer og sovser, er en sauterpande et uundværligt redskab i enhver kokkes køkken. Læs mere om de mange fordele ved sauterpande.

Keramisk titaniumbelægning er en type non-stick-belægning

Keramisk titaniumbelægning er en type non-stick-belægning, der anvendes i køkkengrej af høj kvalitet. Denne type belægning er ekstremt holdbar og kan tåle brug af metalredskaber og kan også stå i ovnen ved temperaturer på op til 260 grader. I modsætning til mange andre non-stick-belægninger er keramiske titaniumbelægninger helt fri for PFOA- og PFOS-kemikalier, hvilket gør dem til et sikkert valg til dit køkkenkøkkenudstyr. Så hvis du er på udkig efter et kogegrejssæt af højeste kvalitet med overlegen ydeevne og holdbarhed, bør du overveje at vælge keramisk titanium kogegrej.

Find de bedste kvalitetsingredienser og køkkenredskaber

Gourmetshoppen.com er et websted for folk, der elsker at lave mad og ønsker at finde de bedste kvalitetsingredienser og køkkenredskaber. Vi tilbyder produkter, der gør dit arbejde i køkkenet sjovere og nemmere. Samtidig er det vores mål at tilbyde produkter, som du måske ikke finder andre steder, eller produkter som professionelle kokke bruger til madlavning. Men selvfølgelig til en fornuftig og konkurrencedygtig pris. Med over 30 år i branchen har vi viden og erfaring til at tilbyde vores kunder kvalitet og gode tilbud på de bedste gourmetvarer, der findes. Besøg Gourmetshoppen.nu i dag og begynd at shoppe alle dine gourmetbehov.