Hos seniorsalg dk er de eksperter i at levere rollatorer til ældre

Hvis det er ved at være tid, og du overvejer at begynde at bruge rollator, eller hvis du allerede har én, som skal skiftes ud, er der flere gode grunde til at besøge SeniorSalg.dk. Her finder du nemlig en række prisstærke modeller i smarte design, og de har helt sikkert også én, som passer godt til dig. Læs mere om butikken og deres katalog i artiklen herunder.

Vælg imellem rollatorer i flere prisklasser og med særlige fordele

Besøger du www.seniorsalg.dk, præsenteres du for et imponerende udvalg af rollatorer fra flere gode mærker, og det gør webshoppen til det oplagte sted at starte, hvis du skal købe ny rollator – enten til dig selv eller et ældre familiemedlem. Prismæssigt har man desuden sørget for at brede sig ud, så der både er rollatorer i prisklassen 1000-1500 kr. samt dyrere modeller til brugere med særlige krav. Butikken har desuden både rollatorer, som er designet til indendørs brug, og de supplerer dette udvalg med flere modeller, der kan benyttes udendørs. Forskellen på de to er som regel hjulene, som er større på en udendørs rollator, og derudover er indendørs rollatorer gerne lidt smallere, så man lettere kan komme igennem døre og lignende åbninger.

Udover traditionelle rollatorer har SeniorSalg.dk også specialdesignede rollatorer i kataloget. Dette kunne f.eks. være modeller, der både fungerer som rollator og kørestol. Disse er designet til brugere, som ikke hele tiden har brug for at sidde i kørestol, men godt kan nøjes med en rollator noget af tiden. Dette gør det blandt andet lettere at komme rundt, sammenlignet med hvis man kun har mulighed for at sidde i kørestol.

Opgrader rollatoren med praktisk tilbehør hertil fra www.seniorsalg.dk

Foruden selve rollatorerne har butikken også flere forskellige slags tilbehør til dem. Man kan f.eks. tilvælge et praktisk dropstativ til sin rollator, hvis man har brug for det, eller en blød rygstøtte, til når man sidder ned og får sig en pause. Har man sin stok med sig rundt, er en stokkeholder til rollatoren også ganske praktisk. Og mangler hjulene luft, sørger en smart pumpe for, at man hurtigt bliver godt kørende igen. En af de bedste ting ved at købe ny rollator hos en forhandler som SeniorSalg.dk er, at de ved, hvad de arbejder med. Har man derfor spørgsmål vedrørende valg af ny rollator, kan man altid kontakte dem direkte og få en uforpligtende snak. Det samme gælder selvfølgelig, hvis man skal købe ny stok, krykker, ny kørestol eller andre personlige hjælpemidler. De vil helt sikkert gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige model, der passer perfekt til dine personlige behov.