Herning 5 sunde ting at lave i herning

Er du lidt af en sundhedsjunkie? Men måske er du løbet lidt tør for idéer til, hvordan du kan få en sund og god dag i en anden by? Heldigvis får du her 5 forskellige idéer til, hvad du kan lave i en by som Herning, som både er sundt og sjovt. Så tag en ven under armen og tag et smut til Herning.

Vandretur i Hernings natur

Hvis du mere er til gratis ting, kan du med fordel tage på en vandretur i Hernings natur. Omkring Herning er der mange skove og søer, som har noget ganske særligt at tilbyde. Du kan læse mere om Herning her, hvor du generelt kan blive klogere på Herning.

Har du besøgt Herning Sportscenter før?

Et besøg i Herning Sportscenter er ideelt for dig, som ønsker at prøve forskellige sportsgrene såsom badminton, floorball, squash og en masse andet. Inde på deres hjemmeside kan du læse mere om, hvilke sportsgrene de tilbyder, og hvordan man tilmelder sig.

Har du overvejet at prøve en kano- eller kajaktur?

Der eksisterer mange søer omkring Herning, og her kan du sagtens prøve kræfter af med kano eller kajak. Her får du både indsigt i Hernings natur, men samtidig også god motion – og så er det en anderledes måde at opleve naturen på frem for en gåtur.

Besøg Herning Svømmehal

En anden idé er at besøge Herning Svømmehal. Det er en sjov aktivitet for hele familien, eller blot for dig, som ønsker at forbrænde en masse krudt på en sjov måde.

Tag ud at klatre i Herning

Den sidste sunde ting at lave i Herning er at besøge Herning Klatrepark. Du kan klatre forskellige steder i Herning og nær omliggende områder, så undersøg, hvad der passer bedst til dig, og hvilket sted der er fedest for dig.