Få en olympisk vægtstang hos roskilde barbells

Måske du ikke er typen, som går i fitnesscenteret af den ene eller den anden grund. Det kan være på grund af, at du ikke har lyst til at betale for et abonnement, andre skal se dig træne, at der er for mange om maskinerne eller noget fjerde. En måde at løse det på er ved at lave sin egen hjemmetræning. Du kan indrette et sted derhjemme, hvor du kan træne med en olympisk vægtstang og en Hex dumbbell, ligesom i fitnesscenteret. Hvis du hverken har en olympisk vægtstang eller Hex dumbbell, kan du få begge på www.roskildebarbells.dk.

Træn med en olympisk vægtstang fra Roskilde Barbells

Hvis du har været i et fitnesscenter før, så har du formodentligt lagt mærke til personer, som gør brug af en olympisk vægtstang eller en anden vægtstangstype. Samme træningsøvelser kan du også lave derhjemme med din egen olympiske vægtstang fra Roskilde Barbells.

En olympisk vægtstang kan både bruges af herrer og damer til alt lige fra crossfit til helt normal vægtløftning. Den kan være meget nyttigt at benytte sig af, når man ønsker at træne arme og bryst, og man gerne vil have en markeret overkrop.

Køber du din vægtstang gennem www.roskildebarbells.dk, kan du være sikker på, at du får en olympisk vægtstang i højeste kvalitet. De har udvalgt nogle af verdens bedste fabrikanter inden for vægtstænger til at varetage produktionen af netop deres vægtstænger. Det har resulteret i en kvalitet, som gør vægtstængerne egnet til at blive brugt i professionelle og kommercielle fitnesscentre.

En Hex dumbbell giver sikkerhed, når du træner

Hvis ikke en træningsøvelse med en olympisk vægtstang er noget for dig, så kan du altid ty til en Hex dumbbell. Det er en håndvægt, hvor der er gjort noget ekstra ud af designet og sikkerheden.

Hex dumbbells fra www.roskildebarbells.dk er lavet af jern og belagt med kraftigt gummi, hvorimod traditionelle håndvægte ofte kun består af jern. Der er dog en pointe med det kraftige gummi på Hex dumbbells. Det er både med til at give øget holdbarhed, men er også med til at skabe sikkerhed. Dermed vil du ikke i nær så høj grad slå din fod, din ankel eller dit ben, hvis du taber din Hex dumbbell eller beskadige underlaget. Desuden er håndtaget også lavet ud fra et ergonomisk design, som gør, at håndvægten ligger godt i stort set alle håndflader og giver dermed et godt greb om vægten.

En Hex dumbbell gør det muligt for dig at kunne træne dine overarme. Det kan du gøre på flere måder, men i sidste ende kan du være sikker på større muskler og markerede overarme. Det er perfekt at have i sit eget home gym.