Fa en ren klinik med disse 3 tips

Ønsker du en ren klinik? En ren klinik er altid vigtig at have, om du er ansat der eller ejer den. Uanset hvad kan du være med til at bidrage til en ren klinik blot ved at tænke på et par enkelte ting. Et godt sted at starte er selvfølgelig at holde selve klinikken ren med rent og nyvasket gulv og lignende, men du kan også sagtens få en ren klinik på andre måder. Læs derfor med her og bliv klogere på dette.

Anskaf kanylebokse

Skridtet tættere på en renere klinik er at anskaffe dig kanylebokse. Kanylebokse er ideelle i en klinik, da du kan smide alverdens risikoaffald ud i boksen. Det kunne for eksempel være kanyler, rester af medicin eller lignende. Der findes forskellige størrelser af kanylebokse, så det er med at undersøge markedet. De forskellige størrelser sikrer også, at du med garanti kan finde en boks, som passer til din klinik og dit arbejde.

Hav håndsprit stående

For at sikre en god håndhygiejne og en god hygiejne generelt, er det en god idé at have håndsprit stående rundt omkring – og gerne, hvor medarbejdere og eventuelle patienter ser den. Det kunne være lige ved indgangen, ude ved toilettet eller lignende steder, hvor folk ofte befinder sig, og hvor håndspriten vil være iøjnefaldende. Gerne let tilgængeligt, så man også er mere tilbøjelig til at tage noget af den.

God hygiejne med engangshandsker

God hygiejne er alfa og omega, når der er tale om en klinik. Med engangshandsker undgår du så vidt muligt at sprede unødvendige bakterier, som hænder ellers er gode til at gøre. Ved at anvende engangshandsker beskytter du også dine egne hænder mod skrappe produkter og midler. Derfor kan engangshandsker være en god idé at have liggende, da du pludselig kan få brug for dem, når du mindst venter det.