Et hjem til en fitnessguru

Er du helt vild med at gå i fitness og træne. Det kan være du har dedikeret dit liv til styrketræningen eller til cardio træningen. Måske du bruger alle dagens timer på at tænke på kostplaner og træningsplaner, og derfor glemmer du måske dit hjem engang i mellem. Dit hjem fungerer ofte som din trygge base, hvor du kan slappe helt af imellem dine træningssessioner. Derfor er der her nogle råd til, hvordan du kan indrette dit hjem, så det passer til din fitness livsstil.

Ergonomiske møbler

Hvis du går meget op i at træne, går du måske også meget om i at have en sund og velfungerende krop. Derfor kan du også overveje at indrette dit hjem med gode ergonomiske siddemøbler i dit hjem for at skabe de bedste forudsætninger for en sund krop. Der findes en stor kollektion af møbler, som er gode for din kropspositur. Det kan eksempelvis være dine spisebordsstole skal have en form, som gør at du sidder ret op, så du ikke læner dig for meget tilbage i stolen og får ondt i ryggen.

Et hjørne til hjemmetræningen

Det kan være, du nogle perioder ikke kan komme ned i fitnesscenteret og træne, fordi du har været syg eller har travlt. Hvis du stadig vil opretholde din form og træning, kan du derfor overveje at lave et træningshjørne eller -rum i din bolig. Du kan eventuelt placere en stor yogamåtte, nogle enkelte vægte og en træningsbænk, hvis du har sådan en. På den måde kan du nå en hurtig træning, hvis du skal noget andet på dagen, eller bruge det hvis du langsomt skal træne op efter en sygeperiode.

Det kan være, du også vil have et skab eller reol til dit fitnessgrej. På den måde kan du have dine fitnessting, såsom træningselastikker, proteinpulver, og drikkedunk, samlet på et sted.