Sådan kan du forkæle dine medarbejdere

Vi ved alle, hvor vigtigt det er at arbejde et sted, hvor vi føler os godt tilpasse. Aldrig har det været lettere at sige et job op og finde et andet. Det er nemlig ikke som før i tiden, hvor vi fik et job og blev i det, det meste af vores liv. Nu skifter vi job, når det passer os, og når der er en bedre og mere spændende mulighed, der byder sig. Vi har en frihed som aldrig før – og for dig som arbejdsgiver kan det være problematisk.

Det betyder nemlig, at det kan være svært at holde på dine medarbejdere, og derfor kan der blive brugt mange ressourcer på fastholdelse og oplæring.


Gå det ekstra skridt for medarbejderne 

Det handler derfor for dig om at gøre lidt ekstra for at forkæle dine medarbejdere. Du skal give dem det skulderklap, der beviser, at du sætter pris på dem og det arbejde, de gør. Og de skal føle sig godt tilpasse på arbejdspladsen.

Og den følelse kan opnås gennem lidt ekstra goder. Det er dem, der bare er der, og som der ikke skal hverken betales eller arbejdes ekstra for. 


Forkæl med frisk frugt 

Lyder det som noget, du gene vil gøre for dine medarbejdere? Så tag et kig på FrugtKurven frugtleverandør til virksomheder i FrugtKurve og frugt til virksomheder. Med den er det nemlig sikret, at der altid er frisk frugt i et varieret udvalg til dine medarbejdere – og hvem vil ikke gerne have en lækker snack i løbet af dagen? 

Undersøg dine muligheder for at forkæle med FrugtKurve og FirmaFrugt aarhus. Det bliver ikke nemmere for dig at få leveret frisk frugt lige til døren og at vise dine medarbejdere, at du gerne vil gå det ekstra skridt for, at de føler sig godt tilpasse og en smule forkælede på arbejdspladsen.