Kalm til hunde fra Dyrlægens Gård – et kvalitetskosttilskud til den nervøse eller stressede hund

Har du en hund, der nemt bliver urolig, når du forlader den om morgenen for at tage på arbejde? Eller løber den forvildet rundt ved høje lyde såsom tordenbrag og fyrværkeri?

Der er mange forskellige faktorer i hverdagen, der kan stresse en ellers normalt velfungerende hund. Du kan som det første forsøge dig frem med træning for at se, om det kan afhjælpe problemet, eller prøve dig frem med tricks såsom at afdække vinduerne nytårsaften og afspille høj musik.

Om det har en virkning, kommer selvfølgelig helt an på hunden, og hvor udpræget problemet er. Heldigvis findes der naturlige kosttilskud til hunde, der med stor effektivitet kan virke lindrende på stress, angst og nervøsitet. Et af produkterne er Kalm til hunde.

Kalm til hunde – et helt naturligt kosttilskud

Kalm til hunde kan bruges som et kosttilskud til hunde. Det bygger på det naturlige stof L-tryptophan. Du propper derfor på ingen måde din hund med skadelige præparater, men får derimod et produkt af en høj kvalitet, som du som udgangspunkt ikke kan overdosere.

L-tryptophan er kendt for at kunne give hunden en feel good-effekt, der virker effektivt mod de situationer, som hunden oplever som stressfulde. Det kan være alt fra turen i bilen til opholdet på hundepensionen.

Kalm til hunde fås både som kapsler og i flydende form, og det kan også fås til katte. Du skal være OBS på, at dyret bør indtage kosttilskuddet 1-2 timer, før de stressfulde situationer opstår.

Hjælp din firbenede ven med andre kosttilskud 

Normalt bør din hund få dækket alle sine ernæringsbehov gennem kosten, så pelsen er glansfuld, og mave-tarm-systemet er sundt. Der kan dog opstå flere situationer, hvor det er nødvendigt at ty til kosttilskud. Det kan f.eks. være til den ældre hund, der ikke har så smidige led som tidligere eller lider af fordøjelsesproblemer.

Husk dog altid at konsultere en dyrlæge, inden du begynder at give hunden en række kosttilskud som eksempelvis Kalm til hunde, da der kan være andre bagvedliggende faktorer, der udløser de respektive problemer.

Dyrlægens Gård som kombineret webshop og smådyrsklinik

Alle dine kosttilskud til hunde kan findes hos Dyrlægens Gård. Her kan du foruden Kalm til hunde både finde Scanvet produkter såsom Arthoflex plus Diapro.

Kæledyrsklinikken forhandler kun de kosttilskud, der holder en meget høj kvalitet, og som dyrlægerne selv kan stå inde for. Du kan derfor trygt købe Kalm til hunden her og nu, så du giver din firbenede ven en hjælpende hånd.